ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Το περιοδικό μας δεν έχει άδηλους πόρους. Δεν επιδοτείται και δεν επιθυμεί να επιδοτηθεί. Δεν διαφημίζει τον ιδιωτικό ή κρατικό τζόγο και οι καταχωρίσεις του δεν έχουν πάντοτε εμπορικό χαρακτήρα.
Η κύρια -ενίοτε και η αποκλειστική- πηγή εσόδων του είναι οι αναγνώστες του. Με την ενεργό συμμετοχή όλων μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε ένα ανεξάρτητο έντυπο που δεν θα προσβάλλει ούτε την αισθητική μας, ούτε την νοημοσύνη μας. Σε μια περίοδο όπου τα Μ.Μ.Ε. συναγωνίζονται στην αναξιοπιστία και την ευτέλεια, στον έντυπο και ηλεκτρονικό κανιβαλισμό εμείς, επιμένουμε να πιστεύουμε ότι ο Τύπος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε αμαχητί στους εργολάβους, στους υπαλλήλους τους ή στα τσιράκια τους. Πρωταρχική δουλειά της σοβαρής δημοσιογραφίας είναι ο έλεγχος της εξουσίας και όχι η διασκέδαση του αναγνώστη. Η “πολιτική ορθότητα” και η “ουδετερότητα” αρμόζει ή σε δειλούς ή σε ανθρώπους χωρίς άποψη. Είναι προφανές, νομίζουμε, ότι δεν θέλουμε να είμαστε τίποτα από τα δυο. Στον χώρο του καλού και του κακού τύπου εμείς διαλέξαμε να είμαστε με τους πρώτους.
Με την συνδρομή σας γίνεστε αρωγοί σε ένα εγχείρημα ελευθεροτυπίας, σε μια πράξη πολιτισμού.

Ετήσια συνδρομή 55 ευρά για την Ελλάδα, 110 ευρά για την Ευρώπη και την ελεύθερη Κύπρο και 120 ευρά για τον υπόλοιπο κόσμο -οργανισμοί, τράπεζες, Ν.Π.Ι.Δ. κ.λπ. 150 ευρά –αρ. λογαριασμού Αγροτικής Τραπέζης: 286 01 059336 48 (όνομα δικαιούχου: Δήμητρα Βέλτσου) & Εθνικής Τραπέζης: 266/759582-48 (όνομα δικαιούχου: Θ. Παντούλας) -για συνδρομές απαραίτητη η συνεννόηση στο 6932214189 ή ηλεκτρονική ειδοποίηση στο magmanifesto@gmail.com

Το περιοδικό μας διανέμεται κυρίως από το πρακτορείο ΕΥΡΩΠΗ σε όλα (ή σχεδόν σε όλα) τα περίπτερα της επικράτειας (το δεύτερο δεκαπενθήμερο εκάστου μηνός στην Αττική και στις αρχές του επόμενου μήνα στην περιφέρεια) καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.
Προηγούμενα τεύχη μας μπορείτε να προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ναυτίλος (Αθήνα 210 3616204) και Πορθμός (Χαλκίδα 22210 62626).
Share/Bookmark

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s